Browsing by Author "Costa, Marion Pereira da"
Now showing items 1-4 of 4
-
Consumo de sódio e saúde pública: extrato do mesocarpo de coco babaçu (attalea speciosa) como alternativa para suprir a redução de nacl em queijo minas frescal
Nascimento, Rayssa Cruz Lima do | Date Issued: 2023O queijo é um produto lácteo com alto valor nutricional. No Brasil, o queijo Minas frescal se destaca como um dos laticínios mais tradicionais, levemente ácido e salgado. A legislação brasileira não estabelece limite máximo ... -
Estimating the therapeutic potential of NSAIDs and linoleic acid-isomers supplementation against neuroinflammation
Vieira, Carla Paulo et al. | Date Issued: 2024 -
Macrominerals and Trace Minerals in Commercial Infant Formulas Marketed in Brazil: Compliance With Established Minimum and Maximum Requirements, Label Statements, and Estimated Daily Intake
Almeida, Cristine Couto et al. | Date Issued: 2022 -
Toxic Metals and Metalloids in Infant Formulas Marketed in Brazil, and Child Health Risks According to the Target Hazard Quotients and Target Cancer Risk
Almeida, Cristine Couto de et al. | Date Issued: 2022