Please use this identifier to cite or link to this item: https://www.arca.fiocruz.br/handle/icict/32760
Title: Hazard analysis and critical control points (haccp) in the production of yellow fever ifa (active pharmaceutical ingredient)
Authors: Rosa, Carla Cristina Alves Bustamante
O Herrera, Miguel Angel de la
Lemes, Elezer Monte Blanco
Affilliation: Fundação Oswaldo Cruz. Instituto de Tecnologia em Imunobiológicos. Rio de Janeiro, RJ, Brasil.
Fundação Oswaldo Cruz. Instituto de Tecnologia em Imunobiológicos. Rio de Janeiro, RJ, Brasil.
Fundação Oswaldo Cruz. Instituto de Tecnologia em Imunobiológicos. Rio de Janeiro, RJ, Brasil.
Keywords: HACCP
Yellow fever
CCP
keywords: Análise de Perigos e Pontos Críticos de Controle
Febre amarela
Anticorpos Proteína Citrulinada
DeCS: Análise de Perigos e Pontos Críticos de Controle
Febre amarela
Issue Date: 2019
Citation: ROSA, C. C. A. B.; HERRERA, M. A. de la O.; LEMES, E. M. B. Hazard analysis and critical control points (haccp) in the production of yellow fever ifa (active pharmaceutical ingredient). In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON IMMUNOBIOLOGICAL, 4., 2019; SEMINÁRIO ANUAL CIENTÍFICO E TECNOLÓGICO DE BIO-MANGUINHOS, 7., 2019, Rio de Janeiro. Anais... Rio de Janeiro: Bio-Manguinhos, 2019. p. 140.
DOI: 10.35259/isi.sact.2019_32760
Copyright: open access
Appears in Collections:Biomanguinhos - Trabalhos Apresentados em Eventos

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MAN_07.pdf47.2 kBAdobe PDFView/Open



FacebookTwitterDeliciousLinkedInGoogle BookmarksBibTex Format mendeley Endnote DiggMySpace

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.