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Sustainable Development Goals
08 Trabalho decente e crescimento econômicoCollections
- COC - Artigos de Periódicos [1235]
Metadata
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VIVER E COMER NA 'METRÓPOLE CAIPIRA': O COTIDIANO DE TRABALHADORES NA CIDADE DE SÃO PAULO ENTRE 1920 E 1960
Muniz, Érico Silva Alves | Date Issued:
2013
Alternative title
Living and eating in the 'rustic metropolis': the daily life of workers in the city of São Paulo from 1920 to 1960Author
Affilliation
Fundação Oswaldo Cruz. Casa de Oswaldo Cruz. Programa de Pós-Graduação em História das Ciências e da Saúde. Rio de Janeiro, RJ, Brasil.
Abstract in Portuguese
Resenha do livro “Alimentação, vida material e privacidade: uma história social de trabalhadores em São Paulo nas décadas de 1920 a 1960”, de Jaime Rodrigues. A publicação analisa hábitos e costumes de trabalhadores paulistanos entre as décadas de 1920 e 1960, reconstituindo uma vivência capaz de dimensionar aspectos da alimentação popular, da habitação, de processos econômicos e da geografia da cidade de São Paulo.
Abstract
Review of the book “Food, material life and privacy: a social history of workers in São Paulo in the 1920s to 1960s”, by Jaime Rodrigues. The publication analyzes habits and customs of São Paulo workers between the 1920s and 1960s, reconstructing an experience capable of scaling aspects of popular food, housing, economic processes and the geography of the city of São Paulo.
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