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Title: 280 Impact of n-3 fatty acids supplementation on inflammatory markers in cystic fibrosis patients
Authors: Cunha, A. L. P.
Vasconcelos, Z.
Costa, R. S. S.
Cabello, G. M. K.
Carmo, M. G. T.
Chaves, C. R. M. M.
Affilliation: Fundação Oswaldo Cruz. Instituto Nacional de Saúde da Mulher, da Criança e do Adolescente Fernandes Figueira. Departamento de Alimentação e Nutrição. Rio de Janeiro, RJ, Brasil.
Fundação Oswaldo Cruz. Instituto Nacional de Saúde da Mulher, da Criança e do Adolescente Fernandes Figueira. Laboratório de Biologia Molecular Aplicada. Rio de Janeiro, RJ, Brasil.
Fundação Oswaldo Cruz. Instituto Nacional de Saúde da Mulher, da Criança e do Adolescente Fernandes Figueira. Departamento de Alimentação e Nutrição. Rio de Janeiro, RJ, Brasil.
Fundação Oswaldo Cruz. Instituto Oswaldo Cruz. Laboratório de Genética Humana. Rio de Janeiro, RJ, Brasil.
Universidade Federal do Rio de Janeiro. Instituto de Nutrição Josué de Castro. Laboratório de Bioquímica Nutricional. Rio de Janeiro, RJ, Brasil.
Fundação Oswaldo Cruz. Instituto Nacional de Saúude da Mulher, da Criança e do Adolescente Fernandes Figueira. Departamento de Alimentação e Nutrição. Rio de Janeiro, RJ, Brasil.
Keywords: Cystic fibrosis
Fatty acids
Inflammation
DeCS: Ácidos Graxos
Fibrose Cística
Inflamação
Issue Date: 2013
Publisher: Cystic Fibrosis Resource Center
Citation: CUNHA, A. L. P. et al. Impact of n-3 fatty acids supplementation on inflammatory markers in cystic fibrosis patients. Jounal of Cystic Fibrosis, v.12, Supl. 1, p.S119, June 2013.
DOI: 10.1016/S1569-1993(13)60421-X
ISSN: 1569-1993
Copyright: restricted access
Appears in Collections:IOC - Artigos de Periódicos

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